Om Bloggen

Denna blogg handlar om mig, mitt liv och mina intressen. Detta innebär en ganska stor variation eftersom jag har väldigt många intressen. Bland annat så älskar jag litteratur, speciellt tjocka tegelstensböcker inom science fiction och fantasy. Jag kommer eventuellt lägga upp en del boktips och recensioner här på bloggen samt kanske något jag skrivit själv. Jag skriver väldigt mycket, främst på mitt bokmanus men om jag får tid och ork så kan det hända att jag lägger upp en kortare berättelse här på bloggen.

Pyssel av alla dess slag kommer hamna i flödet det med för jag har alltid någonting på gång! Jag ska även bättra mig på att skriva beskrivningar till hur man gör så att ni får ta del av det och kan prova på själva. Bättre bilder kommer även komma upp framöver då jag tänker börja fotografera med en riktig kamera.

Eftersom geocaching är ett av mina större intressen så kommer det såklart dyka upp en hel del om det med. Jag har, utöver mina egna äventyr, tänkt förklara hur det går till, hur man kommer igång, vad man bör tänka på, lite tips och trix, hur man lägger ut en egen geocache och allt möjligt som jag tycker kan vara till nytta. Om ni vill veta mer om någonting inom detta område så är det bara att skriva en kommentar så ska jag göra mitt bästa för att svara.

Lajv är också det en stor del av mitt liv för tillfället. En vecka per år åker jag iväg på ett sådant evenemang och resten av de femtioen veckorna tillbringar jag åt att sy, pyssla och designa kläder till rollen jag kommer åka som. Jag kommer berätta vad det är för något, hur man kommer igång, enkla lajvpyssel, hur man bygger upp en karaktär, vart man finner olika evenemang samt såklart mina egna äventyr. Samma sak här, har ni någon fråga så är det bara att ställa den!

Det var nog det som bloggen huvudsakligen handlar om och vad som kommer i fortsättningen. Ha det jättebra och jag hoppas ni finner denna blogg intressant!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s